Kategorie: Om u troeteldier gesond te hou

none

Is daar troeteldierversekering wat die huidige toestande dek?
Is daar troeteldierversekering wat die huidige toestande dek?

Sal u siekte by u troeteldier gedek word deur 'n nuwe versekeringspolis vir troeteldiere? 'N Algemene vraag wat troeteldier-eienaars vra as hulle 'n troeteldierversekeringspolis koop, is of die bestaande voorwaardes gedek word. Die vraag kom meestal na 'n hond of kat siek word of gediagnoseer is met 'n toestand wat lei tot 'n groot veeartsrekening en dan wil 'n troeteldier-eienaar troeteldierversekering oorweeg om toekomstige veeartsrekeninge te vermy.

Coyotes in ons woonbuurte: hul impak op honde en katte
Coyotes in ons woonbuurte: hul impak op honde en katte

Toe ek in Sentraal-Ohio grootgeword het, het ek elke week koyote hoor huil ... op TV Westerns, dit is. Ek is redelik seker dat dit dieselfde coyote-opname was vir al die verskillende shows. Dinge het die afgelope paar dekades verander. Ek hoor nou coyotes huil op my eie eiendom, en ek het gehoor coyotes doodmaak fawns en konyne nie ver van my agter stoep.